Wauw! Collagen Intravital Plus

De huid wordt beïnvloed door elk aspect van uw leven, van wat u eet tot waar u woont. Deze kennis heeft geleid tot de Wellbeing Revolution die een meer geintegreerde aanpak biedt en is één van de snelst groeiende trends in de huidverzorging. De focus ligt meer op jeugdig zijn in élke betekenis van het woord; het gaat verder dan er goed uitzien; ons algehele welzijn van lichaam en geest is wat telt. Schoonheid gaat niet over kortetermijndenken maar over plannen voor de toekomst en huidverzorging kan hierbij een belangrijke rol spelen.

Het primaire doel van de huid is bescherming, omdat het een fysieke barrière vormt tegen straling, giftige chemicaliën en schade door vrije radicalen, dus beïnvloedt de gezondheid ons welzijn. Tegenwoordig heeft de huid te maken met veel problemen en een bepaald probleem dat merkbaar groeit, is stadsvervuiling en het effect ervan op de huid. Negatieve omgevingsfactoren en oxidatieve stress creëren intracellulaire schade, die invloed heeft op hoe de huidcellen groeien en zichzelf herstellen, dit leidt tot vroegtijdige veroudering, de versnelling van het ontstaan van rimpels en ouderdomsvlekken en de verslechtering van huidaandoeningen zoals eczeem. Je huid van binnenuit verzorgen kan helpen om de allerbelangrijkste beschermende barrière te versterken; dit kan worden bereikt door middel van voeding en een goede waterinname en door mijn persoonlijke favoriet en dat is de opname van nutricosmetische supplementen in de dagelijkse huidverzorging. Elke capsule van onze Intravital Plus levert een onschatbare boost aan het huidcelvernieuwingsproces; hun unieke en zeer effectieve formulering stimuleert de wederopbouw van collageen, bevordert de groei van huidcellen en verbetert de algehele kwaliteit en het welzijn van de huid.

Naarmate de wellness-trend groeit, willen we een grotere invloed hebben op alle aspecten van huidverzorging; van de samenstelling van ingrediënten en behandelingstechnieken die worden gebruikt tot het focussen op de schoonheid van het gehele systeem en een totale lichaamsbenadering. We weten dat we ouder worden, maar we hoeven niet op onze leeftijd te lijken.

0 reacties

Laat bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*