Bedenktijd/retour

U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren.

U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Qcosmetics zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de Qcosmetics geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Omdat Qcosmetics uitsluitend cosmetica verkoopt is het niet mogelijk om het product te proberen en dan te retourneren. De kartonnen verpakking is verzegeld en mag niet geopend zijn. Alleen dan kunt u het product terug sturen.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met [email protected] Wel draagt u zelf de kosten voor verzending.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan het adres nog voor u te wijzigen.

Contact

Heeft u vragen dan kunt u ons bereiken via telefoon, mail en app:

Qcosmetics
Tel: +31 (6) 83356818
Mail: [email protected]
De handelsnaam van ons bedrijf is: Evyo vof
Onze domeinnaam is https://www.qcosmetics.nl
Ons vestigingsadres:
Wilhelminapark 46
4818SN Breda
KVK: 73436623
BTW: NL859536488B01

Be BTW: in aanvraag

OFFICIEEL QMS-VERKOOPPUNT

Met onze collectie ervaart u de perfecte samenwerking tussen baanbrekende wetenschap en hoge kwaliteit ingrediënten; deze krachtige combinatie is het handelsmerk van onze resultaatgerichte huidverzorging. Elke product is ontwikkeld om het beste resultaat in de huid te bereiken. Dit bereiken wij door de wetenschap van huidverzorging continu verder te ontwikkelen.

Opzoek naar een QMS behandeling?

Cryon – is een schoonheidssalon in Breda met meer dan 25jaar ervaring met QMS.