Over ons

Waarom voor QMS kiezen?

Dr. Schulte, oprichter van QMS Medicosmetics, wordt erkend en gerespecteerd als de toonaangevende specialist in huidverzorging. Al meer dan 25 jaar transformeert hij de wereld van huidverzorging, zijn innovatieve prestaties vormen de basis van QMS Medicosmetics, wetenschappelijk geavanceerde huidverzorgingsproducten en spa-behandelingen.

Dr. Schulte combineert zijn passie voor wetenschap met zijn enorme ervaring tijdens het werken als chirurg op het gebied van trauma en cosmetische chirurgie, om de effectiviteit van huidverzorging voortdurend te evolueren. Hij ziet de toekomst van huidverzorging als verbonden met de ontwikkeling van moderne technologieën die worden gebruikt om de ingrediënten diep in de epidermislaag te vervoeren. Met elk QMS Medicosmetics-product ervaart u krachtige, intelligente huidverzorgingsformules op basis van wetenschappelijke logica.

Toen hij werkzaam was op het gebied van traumachirurgie in zijn thuisland Duitsland, raakte Dr. Schulte betrokken bij het onderzoek naar wondgenezing. Op dat moment was het wel mogelijk om door een operatie de vorm van het gezicht te reconstrueren, maar de huid bleef getekend en beschadigd. Hij wist dat áls hij collageen in de huid kon krijgen, hij de elasticiteit en het uiterlijk van de huid zou kunnen verbeteren. Daarom wendde hij zich tot de wetenschap om een ​​geschikte techniek te vinden om natuurlijke oplosbare collagenen de huid in te krijgen en zo de regeneratie van de huid te stimuleren. Dit collageenversterkende proces werd de basis van QMS Medicosmetics en staat bekend als een van de meest slimme innovaties in de schoonheidssector.

Het basisproduct is de Classic Collagen Set, een revolutionair gezichtsverzorgingssysteem dat verouderingsverschijnselen omkeert door de onderliggende oorzaak, het verlies van collageen, aan te pakken. In deze set wordt 70% natuurlijk oplosbaar collageen gecombineerd met het Exfoliant Fluid. Deze Fluid bevat een zeer effectief afschilfersysteem dat is samengesteld uit zeven verschillende zuren en enzymen. De Classic Collagen Set is één van de bestseller van QMS.

Een goede huidverzorging met QMS medicosmetics kost tijd en aandacht.  Wanneer u geniet van onze producten of één van onze behandelingen, kunt u erop vertrouwen dat u tientallen jaren van gevestigde expertise ervaart, gericht op het eenvoudige maar belangrijke credo : ‘er goed uitzien is zich goed voelen “.

Verbeter zichtbaar de gezondheid van de huid met een effectief regime van goedgekozen producten. Onze compacte collectie biedt een scala aan gezichts- en lichaamsverzorgingsproducten, ongeacht of deze afzonderlijk of in combinatie worden gebruikt, onze unieke formules bieden bewezen resultaten.

Over ons

Qcosmetics

Qcosmetics is een jong bedrijf dat ambitieus de cosmeticamarkt bestormd. Qcosmetics is onderdeel van Evyo. We willen goede producten verkopen op een perfect werkende webshop. Goed functionerend en prettig om te zien, dat zijn onze doelstellingen wat betreft de kwaliteit van de webshop. Dus heeft u een opmerking, dan horen we dat graag. Over de keuze van het product QMS hoeven wij u waarschijnlijk weinig te vertellen; topkwaliteit in cosmetica, dát verkopen we graag!

Schoonheidssalon

De achterliggende kracht van de kennis van Cryon schoonheidssalon over QMS maakt dat Qcosmetics u heel goed kan informeren en adviseren over deze producten. Direct contact met de specialisten van Cryon geeft ú de beste antwoorden. QMS wordt al meer dan 20 jaar gebruikt en verkocht bij Cryon. Al deze ervaring is voor u beschikbaar.

Contact

Qcosmetics
Wilhelminapark 46
4818SN, Breda
Nederland

Email: [email protected]
Instagram: @qcosmetics.nl
Telefoon: +31 683356818

Wat onze klanten over ons zeggen

 • “Ga hier zeker vaker bestellen!”
 • "Niets dan lof over de uitstekende afhandeling van mijn bestelling, besteltermijn, aflevering en opvolging !"
  Nadine
 • “Super service, vriendelijke medewerkers. Heerlijke samples. Erg fijn dat je kan kiezen voor een afhaalpunt. De volgende bestelling is zeker weer hier!”
  N Lala
 • “Super producten en snelle levering!”
  Elke
 • “Top & leuke sample erbij gekregen”