Bedenktijd & retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht is er een reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 5,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Omdat Qcosmetics.nl uitsluitend cosmetica verkoopt is het niet mogelijk om het product uit te proberen en dan te retourneren. De verpakking is verzegeld, en als het zegel verbroken is kan er niet geretourneerd worden.

Alleen als de product verzegeling niet verbroken is geldt het volgende: mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw QMS product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met [email protected]. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Verkeerde bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan het adres nog voor u te wijzigen.

QMS aanbiedingen

QMS Day Collagen Serum 30ml

 88.00

QMS Active Exfoliant 11% Resurfacing Fluid 30ml

 88.00

QMS Collagen Intravital Plus Nutritional Supplement 60 capsules

 79.00

QMS Antioxidant Cream Day & Night Cream 50ml

 148.00
Qcosmetics 2022 2

De beste huidverzorgingsproducten koopt u bij Qcosmetics.nl. Altijd snel in huis en géén verzendkosten! De webshop met alle QMS producten op voorraad. Qcosmetics is dé beautywebshop van Nederland en België waarbij kwaliteit en service centraal staan. Bestel maandag t/m vrijdag voor 17.00 uur en zaterdag voor 12.00 uur, dan wordt uw bestelling meestal de volgende werkdag geleverd door PostNL.