QMS

Meer inhoud voor dezelfde prijs, hoe kan dat!

Het is u misschien opgevallen dat er verschillende dingen met de prijs zijn gebeurd bij het uitkomen van de nieuwe verpakkingen. Sommige zijn een paar euro duurder geworden zoals bijvoorbeeld het Collagen System wat € 4,– in prijs is gestegen en de Deep Gentle Cleanser die € 1,– duurder is geworden.

Maar….er zijn ook producten in prijs gedaald!

  • Advanced Cellular Marine, voorheen genaamd Cellular Marine is nu een pompfles geworden van 50 ml! Voor dezelfde prijs, namelijk € 84,–. Dat is 20 ml méér dan u voorheen kocht voor deze prijs.
  • Active Glow SPF15, voorheen genaamd Sport Active Cream, is ook een pompfles (dat was al zo) en die heeft nu ook een inhoud van 50 ml gekregen, dat is óók 20 ml meer voor dezelfde prijs namelijk € 239,–.
  • Advanced Pearl Protein, voorheen genaamd Pearl Touch Duo, is ook een grotere pompfles van 50 ml geworden. Dat is 10 ml meer dan in de oude verpakking. De prijs van dit product is zelfs gedaald naar € 249,–!!

Wat betekent dit voor u behalve een prijsvoordeel? Zijn de producten slechter geworden?

Om dit voor u te onderzoeken heb ik de ingrediëntenlijsten van het oude product vergeleken met het nieuwe product en wat is gebleken! Van bovenstaande producten zijn juist de actieve ingrediënten gestegen in de lijst van ingrediënten en dat betekent dat er meer van in zit dan eerst. Dus deze producten zijn verbeterd én in prijs verlaagd.

Waarom zou QMS Medicosmetics zoiets doen?

Advanced Cellular Marine, Advanced Pearl Protein en Active Glow SPF 15 zijn producten die al jaren bestaan bij QMS. QMS is een merk dat werkelijk nieuwe producten op de markt zet. Een trendmaker dus en dat betekent in de praktijk veel kosten aan research. De eerste jaren dat zo’n nieuw innovatief product op de markt is moeten deze researchkosten eruit gehaald worden. Het moment dat deze kosten zijn terugverdiend is nu aangebroken waardoor het product goedkoper kan worden aangeboden. En dat is natuurlijk heel goed nieuws want nu zijn deze zeer werkzame producten bereikbaar voor meer klanten.

Bent u nieuwsgierig geworden naar het effect van Active Glow SPF 15, Advanced Pearl Protein of Advanced Cellular Marine? Bestel deze producten dan nu op onze webshop.