Levertijd & verzendkosten

Wij doen ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 23:45 uur worden gedaan, verzenden wij dezelfde dag. Niet altijd lukt het ons om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten zijn:

Gratis voor bestellingen naar Nederland, België en Duitsland.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Contact

Wij doen ons uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u ons bereiken middels de volgende gegevens:

Qcosmetics
Tel: +31 (6) 83356818
Mail: [email protected]
De handelsnaam van ons bedrijf is: Evyo vof
Onze domeinnaam is https://www.qcosmetics.nl
Ons vestigingsadres:
Wilhelminapark 46
4818SN Breda

KVK: 73436623

NL BTW: NL859536488B01
BE BTW: BE0749.615.802

OFFICIEEL QMS-VERKOOPPUNT

Met onze collectie ervaart u de perfecte samenwerking tussen baanbrekende wetenschap en hoge kwaliteit ingrediënten; deze krachtige combinatie is het handelsmerk van onze resultaatgerichte huidverzorging. Elke product is ontwikkeld om het beste resultaat in de huid te bereiken. Dit bereiken wij door de wetenschap van huidverzorging continu verder te ontwikkelen.

Opzoek naar een QMS behandeling?

Cryon – is een schoonheidssalon in Breda met meer dan 25jaar ervaring met QMS.