Logic Not Miracles

Huidverzorging optimaliseren

Wanneer uw huid collageen, elastine en hyaluronzuur begint te verliezen door veroudering en zonschade, verliest ze haar stevigheid en gladde textuur. Eerst verschijnen fijne lijntjes en dan de diepere rimpels die in de loop van de tijd opvallender en duidelijker worden. Leeftijd is een belangrijke oorzaak, maar externe factoren zoals blootstelling aan de zon, roken en uitdroging van de huid versnellen het proces. Ook het gebruik van slechte verzorgingsproducten kan een grote rol spelen in de conditie van uw huid.

Welk basisadvies van QMS past bij mijn huid?

Wanneer u snel en effectief te werk wil gaan met het verbeteren van uw huid, kunt u het beste starten met het volgende basisadvies:

het Collageen System van QMS. Deze populaire set met dag– en nachtcollageen én effectief fruitzuur, zorgt ervoor dat uw huid iedere dag goed gevoed en gereinigd wordt.
De reiniging Deep Gentle Cleanser en bijbehorende Hydrating Boost (Freshening Tonic) .
Een passende dag- en nachtcrème voor uw huidtype.

Bekijk het schema voor een basisadvies dat past bij uw huid.

Heeft u een specifiek huidprobleem of wilt u weten hoe u uw basisadvies kunt uitbreiden? Kijk dan op ons schema voor aanvullende producten.

Hoe kan ik mijn huidverzorging optimaliseren?

Wilt u uw huid optimaal verzorgen en weten welke producten een perfecte aanvulling zijn op het basisadvies van QMS? Dan kunnen wij u daar in adviseren!

Iedere huid heeft andere behoeftes en dus ook andere additionele producten nodig, om een optimaal resultaat te kunnen bereiken. Wij hebben voor u een makkelijk overzicht gemaakt, zodat u kunt zien welke producten passen bij welk huidprobleem. In dit schema is zowel het basisadvies als de uitbreiding met extra producten verwerkt. Heeft u vragen of wilt u graag iemand spreken voor een persoonlijk QMS-advies voor uw huid? Neem dan gerust contact op via [email protected] (en stuur -als u wil- een foto van uw huid mee) of bel naar 06-83356818. Wij staan u graag te woord!

Juiste Aanpak

Huidconditie en doelen

Onze tips en advies over hoe u de conditie van uw huid kunt verbeteren; herstel van welzijn en behoud van gezondheid.

Tekenen van veroudering

Het is nooit te vroeg om na te denken over huidveroudering want vanaf 25 jaar neemt de productie van collageen (essentieel om de huid jong te houden) af. Wanneer biologische structurele veranderingen worden gecombineerd met schade door externe factoren zoals zon, levensstijl en omgevingsstress, neemt de veroudering van de huid merkbaar toe.

Lees verder

Ongelijkmatige huidskleur

Op een bepaald moment lijden de meesten van ons aan hyperpigmentatie. Dit wordt veroorzaakt door de defecte productie van melanine, die gepaard gaat met veroudering, hormonale veranderingen en met name onbeschermde blootstelling aan de zon. Om te helpen de huid te verdedigen, combineert u slim zongedrag met gerichte producten om toekomstige ontwikkeling van pigment te voorkomen.

Lees verder

Zichtbare poriën

Exfoliation is van cruciaal belang bij het aanpakken van zichtbare poriën, aangezien de opbouw van dode cellen de poriën meer doet opvallen. Naarmate de huid ouder wordt, zien we de toniciteit van de huid afnemen, aangezien we een verzwakking van de collageen- en elastinevezels zien. De langzamere omloopsnelheid van cellen betekent dat dode huidcellen langer blijven en grotere poriën veroorzaken.

Lees verder

Advies, vragen of een opmerking?

Contactformulier

Heeft u vragen over welke producten van QMS voor uw huid geschikt zijn? Maak dan gebruik van ons adviesformulier of neem contact op via WhatsApp: [chat] of bel naar +31 6 83356818 voor een persoonlijk advies. Wij helpen u graag!

    OFFICIEEL QMS-VERKOOPPUNT

    Met onze collectie ervaart u de perfecte samenwerking tussen baanbrekende wetenschap en hoge kwaliteit ingrediënten; deze krachtige combinatie is het handelsmerk van onze resultaatgerichte huidverzorging. Elke product is ontwikkeld om het beste resultaat in de huid te bereiken. Dit bereiken wij door de wetenschap van huidverzorging continu verder te ontwikkelen.

    Op zoek naar een QMS behandeling?

    Cryon – is een schoonheidssalon in Breda met meer dan 25jaar ervaring met QMS.