Betaalmogelijkheden

Deze betaalmogelijkheden accepteren wij bij Qcosmetics:

  1. Overboeking
  2. Belfius Derect Net “België”
  3. Creditcard “VISA, Mastrcard & AMERICAN EXPRESS”
  4. iDEAL
  5. ING Home’Pay “België”
  6. KBC/CBC “België”
  7. Klarna Achteraf betalen
  8. Bancontact “België”
  9. PayPal
  10. SOFORT BANKING

Website security

Om ervoor te zorgen dat uw winkelervaring veilig, snel & beveiligd is bij Qcosmetics maken wij gebruik van Secure Socket Layer (SSL) -technologie. Dit codeert en beschermt de gegevens die u ons via internet stuurt. Als SSL is ingeschakeld, ziet u een hangslot boven in uw browser en kunt u hierop klikken om informatie over de SSL-registratie van digitale certificaten te vinden.

U zult ook opmerken dat wanneer u naar het locatie (URL) veld bovenaan de browser kijkt, het zal beginnen met ‘https:’ in plaats van de normale ‘http:’. Dit betekent dat u zich in de beveiligde modus bevindt.

Sneller winkelen

Qcosmetics biedt ook de mogelijkheid om uw creditcardgegevens veilig op te slaan, waardoor u sneller en eenvoudiger bij ons kunt winkelen. Uw volledige kaartgegevens worden nooit weergegeven, behalve de laatste vier cijfers, zodat u weet welke kaarten u gebruikt. U kunt uw kaartgegevens verwijderen door het vakje “onthoud mijn betalingsgegevens” op de betalingspagina uit te schakelen.

Houd er rekening mee dat u de kaartgegevens opnieuw moet invoeren als u een nieuw adres wijzigt of toevoegt. Dit betekent dat als iemand uw wachtwoord raadt en probeert een bestelling te plaatsen met uw account, zij dit niet kunnen doen voor een ander adres dan het adres dat u al hebt opgeslagen. We hopen dat u begrijpt dat dit een waardevolle voorzorgsmaatregel is om uw persoonlijke gegevens te beschermen.

Mastercard® Securecode

Om u nog meer vertrouwen te geven in online winkelen met Qcosmetics, hebben we MasterCard® SecureCodeTM geïntroduceerd. Deze service beschermt uw bestaande kaartaccount tegen ongeoorloofd gebruik wanneer u bij ons winkelt.

Als u deze service wilt gebruiken, moet u zich eerst registreren bij de bank of andere organisatie die uw kaart heeft uitgegeven. Ga voor meer informatie naar de MasterCard® SecureCode-website.

Nadat u zich hebt geregistreerd en uw eigen privé-wachtwoord hebt aangemaakt bij uw kaartuitgever, wordt u bij het afrekenen automatisch gevraagd dit wachtwoord in te voeren telkens wanneer u een aankoop doet. Dit betekent dat zelfs als iemand uw bankpasnummer kent, ze niet in staat zijn om een ​​aankoop te voltooien zonder uw privé-wachtwoord.

Let op: uw MasterCard® SecureCode-wachtwoord is niet het wachtwoord van uw Qcosmetics-account. Qcosmetics heeft geen toegang tot uw MasterCard® SecureCode-wachtwoord.