Fijne lijntjes & rimpels

Waarom krijg ik rimpels?

Door veroudering wordt de huid dunner en kunnen er fijne lijntjes en rimpels verschijnen. Wanneer u zich hieraan stoort en uw huid wil verstevigen, maakt u de beste keuze door QMS-producten te gebruiken. QMS is namelijk hét anti-aging-merk en geeft u de mogelijkheid uw huid weer te laten stralen.

Fijne lijntjes ontstaan over het algemeen door droogte van de huid. Wanneer de huid vocht en/of vet tekort komt, ontstaan daardoor lijntjes. Meestal zijn deze als eerste zichtbaar rondom de ogen. Denk hierbij aan kraaienpootjes, maar ook aan hele kleine lijntjes onder de ogen.

Grotere, duidelijkere rimpels op bijvoorbeeld het voorhoofd of tussen de wenkbrauwen, zijn vaak mimische rimpels. Deze ontstaan doordat u vaak dezelfde gezichtsspieren aanspant (denk aan fronzen of de wenkbrauwen optrekken).

Ook kunt u merken dat de huid minder “vol” wordt naarmate u ouder wordt. Dit is de hoeveelheid huideigen collageen die afneemt. QMS is gespecialiseerd in het aanvullen van dit collageen met het Collagen System of Collagen System Sensitive.
Lees hier meer informatie over het Collagen System.

Met de producten van QMS merkt u dat uw huid voller, strakker en frisser wordt. Fijne lijntjes en rimpels zullen verminderen, nadat u minstens 3 maanden de producten van QMS heeft gebruikt.

Wilt u voor het eerst starten met QMS? Dan adviseren wij u de eerste drie maanden te starten met het volgende stappenplan:

Ochtendverzorging:

Stap 1. Reinig uw gezicht met Deep Gentle Cleanser. Breng een hoeveelheid ter grootte van een euromunt aan op uw handpalm en breng de reiniging aan op uw gezicht. Vermeng de reiniging met wat water om het soepeler te maken. Was de reiniging af met water en droog uw gezicht.

Stap 2. Breng een laagje Exfoliant 7% Sensitive aan op uw hele gezicht (ook de ogen en lippen) en laat dit minimaal 10 minuten intrekken. Het mag ook langer intrekken. Haal het daarna van uw huid af met water.

Stap 3. Breng Day Collagen Sensitive aan op het hele gezicht en laat dit intrekken.

Stap 4. Breng eventueel Cellular Sun Shield spf 50 aan ter bescherming tegen de zon.

Stap 5. Breng oogcrème Advanced Cellular Alpine aan op het hele gebied om uw ogen en laat dit intrekken.

Stap 6. Breng de dagcrème aan die past bij uw huid (zie ons schema, voor een passend advies).

Avondverzorging:

Stap 1. Reiniging met Deep Gentle Cleanser (zoals in de ochtend). U kunt hiermee ook uw make-up verwijderen.

Stap 2. Breng met watjes Hydrating Boost aan op uw huid en reinig extra. Ook brengt de tonic de zuurgraad van uw huid in balans (wat ’s morgens al door het exfoliant gedaan wordt).

Stap 3. Breng Night Collagen Sensitive aan op het hele gezicht en laat dit intrekken.

Stap 4. Breng oogcrème Advanced Cellular Alpine aan op het hele gebied om uw ogen.

Stap 5. Breng een passende nachtcrème aan op het hele gezicht.

 

Wanneer u dit stappenplan volgt gedurende 3 maanden, zult u uw huid aanzienlijk zien verbeteren en kunt u daarna overstappen op crèmes met meer werkstoffen en/of extra serums.

Aanbevolen producten

Collagen System of Collagen System Sensitive?

Er zijn twee verschillende sets met collagenen en exfoliant van QMS. Het Collagen System (oude naam; Classic Collagen set) en het Collagen System Sensitive (oude naam; MED-set).

Beide sets bestaan uit een dag- en nachtcollageen en een exfoliant.

Onze ervaring in de salon is dat het verstandig is altijd te beginnen met het Collagen System Sensitive, om uw huid te laten wennen aan de hoeveelheid werkstoffen. Wanneer u eenmaal de sensitive set heeft gebruikt en uw huid er goed op gereageerd heeft, adviseren wij bij Qcosmetics om over te stappen op het Collagen System (classic set). Deze set blijft u voortaan gebruiken.