QMS Medicosmetics heeft zijn producten onderverdeeld in 4 fases. Namelijk fase 0 tot en met 3. Iedere fase heeft haar eigen aandachtspunten en producten.

Fase 1

In deze fase starten de meeste mensen. Want wanneer uw huid geen last heeft van eczeem, veel roodheden of rosacea dan kunt u starten met de producten van Fase 1. Bij Qcosmetics adviseren wij om altijd te starten met de MED Collagen Set (Collagen System Sensitive) . Deze set is eigenlijk bedoeld voor de gevoelige huid maar omdat wij de ervaring hebben dat ook mensen met een “normale” huid de hoeveelheid werkstoffen van het Collagen System niet direct kunnen verdragen, adviseren wij voor de zekerheid om tóch met het Collagen System Sensitive te beginnen. Gaat dit goed? Stap dan over op het Collagen System . In Fase 1 wordt gewerkt aan de vocht- en vetbalans in de huid. Na 4 maanden gebruik van de collagenen, fruitzuur en andere verzorgingsproducten uit Fase 1, ziet u fijne lijntjes verminderen en uw huid in betere conditie komen. Wanneer u het Collagen System en de verzorgingsproducten van Fase 1 eenmaal goed gebruikt dan kunt u in deze fase blijven of overstappen naar Fase 2 en later 3. Wanneer u het maximale resultaat wilt behalen adviseren wij dit zeker te doen, maar het is ook prima om altijd in Fase 1 te blijven.

Producten die bij Fase 1 horen zijn:

CONTACTFORMULIER

Heeft u vragen over welke producten van QMS voor uw huid geschikt zijn? Maak dan gebruik van ons adviesformulier of neem contact op via WhatsApp: `{`chat`}` of bel naar +31 6 83356818 voor een persoonlijk advies. Wij helpen u graag!