Logic Not Miracles

QMS fase 0

QMS Medicosmetics heeft zijn producten onderverdeeld in 4 fases. Namelijk fase 0 tot en met 3. Iedere fase heeft haar eigen aandachtspunten en producten.

Fase 0

Deze fase is alleen van toepassing op mensen die last hebben van een hele gevoelige huid en roodheden hebben of bij eczeem en rosacea. De huid kan in dit geval nog niet veel werkstoffen verdragen en kan het beste starten met enkel het gebruik van Collagen Intravital Plus en het Redness Relief Complex . Deze twee producten zorgen ervoor dat de roodheden in de huid verminderen en schade aan de huid wordt hersteld. Wanneer deze fase 3 maanden goed is doorlopen kunt u overstappen naar fase 1. In deze fase wordt dus geadviseerd niet te reinigen.

Producten die bij Fase 0 horen zijn:

Ingrediënten

Fase 0 producten

Redness Relief Complex Day & Night Serum

Belangrijkste indicaties: roodheid en gevoeligheid.

Huidtype: geschikt voor elk huidtype in het bijzonder voor de problematische en zeer gevoelige huid die vatbaar is voor roodheid en rosacea.

Belangrijkste ingrediënten: TCM-naringenin-chalcone, shea-boter, arganolie, vitamine E, panthenol.

Ingrediënten

Aqua (Water), Dicaprylyl Carbonate, Ethylhexyl Stearate, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Panthenol, Squalane, Argania Spinosa Kernel Oil, Sodium Stearoyl Glutamate, Atelocollagen, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Tetrasodium Tetracarboxymethyl Naringeninchalcone, Citric Acid, Tocopherol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Parfum (Fragrance), Allantoin, Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Ascorbyl Palmitate, Alpha Isomethyl Ionone, Ascorbic Acid.

Redness Relief Complex
Collagen Intravital Plus Nutritional Supplement 60 capsules

Belangrijkste indicaties: algemene uitstraling van de huid – dehydratie, lijntjes en rimpels, poriën, slappe huid, matte huid en verkleuringen.

Huidtype: geschrikt voor elke huidtype.

Belangrijkste ingrediënten: collageenhydrolysaat, vitamines, OPC, koper en co-enzym Q10.

Ingrediënten

Collagen Hydrolysate (45,5%), Gelatine (Capsule), Ascorbic Acid, Grape Seed Extract (9,1%), D-α-Tocopheryl Acetate, Anti-caking Agent Magnesium Salts of Fatty Acids, Coenzyme Q10 (0,7%), Copper Gluconate, Cyanocobalamin, Colouring Agent Titanium Dioxide (Capsule), Pyridoxine Hydrochloride, Riboflavin, Thiamine Mononitrate, Anti-caking Agent Siliciumdioxide, D-Biotin

Collagen Intravital Plus
Logic Not Miracles

Huidconditie en doelen

Onze tips en advies over hoe u de conditie van uw huid kunt verbeteren; herstel van welzijn en behoud van gezondheid.

Gevoeligheid & roodheid

Gevoeligheid treedt op wanneer de beschermende barrière van de huid wordt aangetast en de natuurlijke afweer ervan is verzwakt. Hierdoor wordt deze veel vatbaarder voor irriterende stoffen van buitenaf. Om schade op de lange termijn te voorkomen is het doel om de typische oorzaken en stimuli te beheersen en te minimaliseren. Deze kunnen variëren van allergenen, hormonale onevenwichtigheden, uitdroging, huidveroudering tot temperatuurschommelingen.

Lees verder

Acne

Acne kan op elke leeftijd voorkomen. Dit met succes behandelen betekent dat u weet welke producten en ingrediënten moeten worden vermeden en wat te kiezen. De sleutel tot het bereiken van een huid in balans is ‘preventie’ met een effectief dagelijks huidverzorgingsprogramma. Zorg ervoor dat u de huid niet overbehandelt of irriteert. Vraag ons advies! Wij hebben al 20 jaar ervaring met de resultaten van QMS.

Lees verder

Droge huid

Droog of uitgedroogd … omdat er een verschil tussen is; een droge huid verwijst meer naar een huid die geen olie bevat, terwijl een uitgedroogde huid wordt gekenmerkt door een gebrek aan vocht. Beide beschadigen de huid waardoor ze gevoeliger wordt en vatbaarder voor irritatie, schilfering en een strak gevoel.

Lees verder

Advies, vragen of een opmerking?

CONTACTFORMULIER

Heeft u vragen over welke producten van QMS voor uw huid geschikt zijn? Maak dan gebruik van ons adviesformulier of neem contact op via WhatsApp of bel naar +31 6 83356818 voor een persoonlijk advies. Wij helpen u graag!

OFFICIEEL QMS-VERKOOPPUNT

Met onze collectie ervaart u de perfecte samenwerking tussen baanbrekende wetenschap en hoge kwaliteit ingrediënten; deze krachtige combinatie is het handelsmerk van onze resultaatgerichte huidverzorging. Elke product is ontwikkeld om het beste resultaat in de huid te bereiken. Dit bereiken wij door de wetenschap van huidverzorging continu verder te ontwikkelen.

Opzoek naar een QMS behandeling?

Cryon – is een schoonheidssalon in Breda met meer dan 25jaar ervaring met QMS.